Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з далекого минулого. Так, знаменитість виклала спільне фото зі старшою сестричкою Кортні, показавши, якою була у 13 років. Дівчина вже тоді могла похвалитися розкішною жіночною фігурою, однак її обличчя практично неможливо впізнати.

"1994 рік, 13 років. Завжди позували на пляжі", - пожартувала Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати колишню Кім без пластики і уколів краси. Були і ті, хто зазначив, що останнім часом 38-річна світська левиця виставляє дуже багато фото з минулого і можливо, сумує за колишньою зовнішностю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.