Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дивним селфі. Знаменитість позувала з ніжним природнім макіяжем, проте її очі і ніс трохи почервоніли. Фанати почали переживати за артистку, адже багато хто вирішив, що вона плакала чи сумує.

"Спокійної ночі 💋", - побажала всім Джамала. Фолловери не пройшли повз: "Сумна", "Джамалинка❤️ такі очки мені не подобаються. Так здається,що вони повні сліз((((((", "Під оком синець?🙄", "Такий погляд глибокий і задуманий...".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.