Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками в дуже відвертому образі. Знаменитість повністю роздяглася і позувала лише в прозорій сукні, вкритій стразами. Кім заінтригувала прихильників, адже зовсім незрозуміло, куди вона збирається вийти в такому пікантному вбранні.

"Примірки", - лаконічно підписала Кардашьян. За 10 годин кадр набрав понад 2,7 млн. лайків. Фоловерів розділилися на два табори. Одні божеволіли від тіла і вбрання світської левиці, інші ж не зрозуміли, як таке дозволяє чоловік Кім, Каньє Уест. Були і ті, хто зазначив, що Кардашьян останнім часом часто копіює легендарну співачку Шер.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.