Українські зірки відвідали допрем'єрний показ комедії "Секс і нічого особистого". Вона відбулася у неділю, 17 грудня.

Першими оцінили стрічку продюсер фільму Сергій Притула та вся знімальна група. Зірковими гостями показу стали Леся Никитюк, Олег Тягнибок, Євген Нищук, Зоя Литвин з сином, Олег Михайлюта, Олімпія Вайтмусташ, Євген Кот, Наталія Татаринцева, Ірина Заря, Ірина Костюк, Світлана Вальнова, Василь Хмельницький, Максим Тимошенко, Роман Луцький, Анжеліка Ніколаєва.

Також серед гостей були помічені Наталя Мазур, Олена-Христина Лебідь, Богдан Юсипчук, Іван Пилипець, Олена Лавренюк, Ганна Жижа, Макс Назаров і багато інших.

До слова, "Секс і нічого особистого" розповідає про невпевненого в собі хлопця, який знайомиться зі стриптизеркою. У фільмі йдеться, що чоловіче его - це дуже тендітна структура, яку дуже легко зачепити. Якщо чоловіку говорять, що в сексі він нічого не варто - то це удар нижче пояса, який важко буде пережити. Така історія трапилася і з головним героєм Сергієм. Його принизила власна наречена.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Щоб хоч якось виправити ситуацію, чоловік летить до Праги на Новий рік, де його друг Василь постарається зробити з нього справжнього мачо. Найкраще місце для цього - стриптиз-клуб. Але за одну ніч Сергій недалеко просунувся в майстерності сексу, адже його все так же продовжують відшивати. Але одна стриптизерка на ім'я Діана вирішила допомогти бідоласі і дати йому пару уроків пікапа. Тоді ж в Прагу прилетіла його ревнива дівчина, яка вже сама не рада таким урокам свого хлопця.

На екранах українських кінотеатром фільм "Секс і нічого особистого" стартує з 20 грудня.

Нагадаємо, що Притулу взяв у "заручники" український аеропорт.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Притула прокоментував смерть Скрябіна.

Також "Знай.ua" писав, що Притула зазіхнув на "трон" Винника.