Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися розкішними хоромами, які більше нагадують палац. Так, артистка розповіла, що третій поверх її будинку, маленький театр, є подарунком "хорошого друга", а от дизайн Анастасія придумала сама.

"Я дуже люблю царствений і розкішний стиль.. Він мені дуже підходить. А коли така краса у власному будинку-серце радіє.😊 Коли я купила будинок, він був під обробку і я все створювала в ньому сама, вкладаючи душу.🙏🏻 Про домашній театр (80 метрів такої краси) я і не мріяла.. Мені зробив цей подарунок мій добрий друг. І тепер, піднявшись на третій поверх мого будинку, я можу займатися в такій красі. Крім того, це місце мого душевного усамітнення..🙏🏻 Хоча, виступи тут часто влаштовує Аріша з друзями.💃🏼 Тут завжди світло і звучить музика.😊", - зізналася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Вам не підходить царствений стиль. Не спокушайтеся. Ваші манери відразу видають селянське походження і неосвіченість", "Накой чорт цей будинок, коли там нікого немає і нічим зайнятися 🤥", "Кітч. Недоладно дороХо-боХато. Як люди з «бруду» намагаються вибитися в «князі», так і Волочкова. Царствений стиль...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Як там цар? Все валяється за ваших диванах?", "Вам дарують друзі. А ви самі що купили , Настя? Машину, будинок, театри все вам подарували", "Як у циганському будинку. Ніякого смаку і стилю, всі пофарбоване золотою фарбою. Жах...".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.