Відома українська телеведуча Леся Нікітюк спровокувала безліч пліток через новенькі Stories в Instagram. Зовсім нещодавно знаменитсть натякнула про свої заручини, але коханого чоловіка все ще вперто тримає в таємниці. Проте несподівано для всіх артистка та її колега Сергій Притула не приховували ніжних почуттів на прем'єрі фільму "Секс і нічого особистого". Парочка фліртувала і цілувалася у всіх на очах.

Так, Нікітюк відвідала прем'єру комедії "Секс і нічого особистого", яка пройшла в Києві. Сценаристом і головним актором став Сергій Притула. Йому дісталася роль секс-гуру, що допомагає недосвідченому хлопцеві. Після перегляду Леся не стримала захвату і почала обмінюватися люб'язностями: "Сергійку, я тебе вітаю з прем'єрою! Я знаю, що цей фільм збере колосальні гроші! Всі українці підуть на нього", - заявила ведуча. Сергій відповів лаконічно: "Ми рятуємо бюджет України", ну а після знаменитості виклали в Мережу відео, на якому ніжно цілували один одного. Дружина Сергія, швидше за все, розлютиться, адже сам телеведучий не раз зізнавався, що дружина неймовірно ревнива і часто закочує істерики.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще