Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила привітати своїх фанатів з Днем святителя Миколая, позуючи на тлі церкви. Так, артистка побажала всім "справжніх благ", але ось шанувальники пригадали, як нещодавно Анастасія обливала їх помиями.

"Мої дорогі, я всіх вітаю з Днем Миколая Чудотворця.🙏🏻 Вірте в чудеса. Вони трапляються!🙏🏻 Справжніх вам благ! Любові❤️, злагоди, тепла, затишку, добра, благополуччя.🙏🏻 Бережіть один одного, чистоту сердець і будьте добрішими. І Всесвіт подарує блага і вам...👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Шикарно,спочатку нам з попи фак🖕🏻 показує,потім нас вітає....🙊 і Вам всього доброго", "Після фото з голою дупою,можна і в храм 😂", "Ох вас і лихоманить 🙈 від публічного оголення до Богослужіння 🙈", "Ти або хрестик зніми, або труси одягни".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.