Українцям доведеться забути про караоке - після 20 років успішного процвітання розважальну програму "Караоке на майдані" закрили.

Про це пишуть українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 16 грудня на всім знайомому майданчику відзняли останній випуск легендарного шоу. Незмінний телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк зізнався, що проект, хоч і досі залишається улюбленим, став дещо застарілим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Караоке на майдані" для мене, як і для багатьох, стало віддушиною в житті. Програма вже застаріла, вона придумана ще в минулому столітті. Проте кожного разу, приїжджаючи з нею в нове місто, я збираю на майданчику понад п'ять тисяч осіб, – розповів автор проекту Ігор Кондратюк.

Варто нагадати, що через руки Кондратюка пройщли багато українських зірок, які свого часу запалювали Хрещатик своїм співом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Починала свою вокальну кар'єру талановита Тіна із "Караоке на майдані". У 2005 році співачка сором'язливо відповідала на питання Ігоря Кондратюка та зізналась, що вона тільки вступила на навчання до столичного Національного авіаційного університету. На Хрещатику Тіна Кароль виконала пісню Таїсії Повалій "Сладким грехом".

Макс Барських

Макс Барських
Макс Барських

Макс Барських також починав свою кар'єру із талант-шоу. І хоч "Караоке на майдані" не стало для співака бажаним квитком у світ шоу-бізнесу, його виступ увійшов в історію розважального проекту.

На головну площу столиці Микола Бортник (справжнє ім'я Макса Барських) вийшов у 2007 році. Тоді артист, який вчився на дизайнера, виконав пісню Діми Білана "Never let you go", що звучала на міжнародному конкурсі "Євробачення".

Дмитро Каднай

Суперником Макса Барських був співак Дмитро Каднай, який наразі є одним із учасників відомого проекту KADNAY.

На шоу Дмитро Каднай заспівав досить складну композицію з репертуару гурту Queen.

Віталій Козловський

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Саме в "Караоке на майдані" та "Шансі" Віталій Козловський здійснив мрію багатьох українців: із невідомого хлопця, що полюбляв співати та був танцівником у Руслани, він став справжньою зіркою.

Нагадаємо, відома українська співачка і зірковий тренер шоу "Голос країни-9" Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим знімком.

Раніше Знай.uа писав про те, що скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Також Знай.uа повідомляв, що Олексій Потапенко (Потап) досить своєрідно приніс вибачення співачці Тіні Кароль за недавній тролінг в її бік.