Знаменитий український музикант і продюсер Олексій Потапенко (Потап) досить своєрідно приніс вибачення співачки Тіни Кароль за недавній тролінг в її бік. У своєму Instagram він опублікував фото, на якому нібито чіпає груди виконавиці, торкаючись до її фотографії на стіні.

Під фотографією Потап написав про те, що не хоче, щоб люди писали про непристойність, адже у всіх свої ікони і релігії. Після цього, до речі, у своїй сторіс він виклав таке ж фото, але вже з Настею Каменських. Вона його навіть репостнула.

Історія з грайливими руками Олексія на цьому не закінчується, адже він виклав ще один знімок з цієї серії, але вже з Олегом Вінником.

Раніше ми повідомляли, що на минулих вихідних українські телеглядачі побачили третій прямий ефір шоу "Х-фактор". Темою програми став оркестрове виконання. Відомо, що проект покинули виконавці PALINA та Іван Іщенко.

Тим не менше радості додала чарівний тренер Настя Каменських. Так, зірка похвалилася досить відвертим луком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Настя з'явилася на публіці в пікантній міні-сукні з дуже глибоким декольте. Про це стало відомо завдяки знімкам, які співачка виклала в Instagram.

Також ми повідомляли, що український артист Потап повідомив, як виховує і ростить сина Андрія, говориться у "Світському житті".

Потап ріс у спортивній сім'ї, мама тренер з плавання, однак він ростить сина Андрія в менш жорстких умовах.

"У нього умови трохи легше, але він займається боксом, він виграв чемпіонат району, він вчить мови, він подорожує по світу і у нас є контроль оцінок. Щотижня ми дивимося оцінки. У нас є система балів і стимулів від папи. Іноді вони грошові, тому що він щось купує в інтернеті, тому ми граємо в таку гру. Контролюємо звичайно, адже це ж моя дитина", - заявив артист.

Напомним, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.