Культовий актор Джейсон Стейтем і супермодель, ангел Victoria’s Secret Роузі Хантінгтон-Уайтлі разом вже більше восьми років. Так, парочка почала зустрічатися в квітні 2010 року, а в червні 2017 у них народився син Джек. Ще в 2016 році закохані нарешті оголосили про майбутнє весілля, проте церемонію довелося перенести через вагітність Роузі. Проте зовсім нещодавно Стейтем і Хантінгтон-Уайтлі все-таки вирішили одружитися, про що стало відомо на початку грудня.

Весілля відбудеться перед Новим роком в Беверлі-Хіллс. За словами самої супермоделі, вона посилено намагалася повернутися в колишню форму після пологів, адже завжди мріяла виглядати ідеально в своєму весільному платті мрії. Варто відзначити, що Роузі швидко вдалося повернути колишню фігуру: вона займалася фітнесом п'ять разів на тиждень, бігала і не забувала про розтяжку. Тепер фанати пари все вгадують, який дизайнер ощасливить британську красуню ідеальним весільним платтям.

Раніше "Знай. ua" повідомляв, що кохана Джейсона Стетхема завалила Instagram вульгарними фото. Судячи з усього, після тривалої перерви, пов'язаної з народженням первістка, Розі Хантінгтон-Уайтлі повертається до активної модельної діяльності