Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з подругою і колегою Вікторією Смеюхою. Знаменитості позували на червоній доріжці на одному зі столичних заходів. Артистки вибрали дуже незвичайні вбрання: Вікторія приміряла прозоре довге плаття, а от Слава одягла чорний діловий костюм.

"Дельфін і Русалка ....", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Дивуюся, яка ж Ви, Слава, струнка! Так тримати! Чудо", "Смокінг більше нагадує пінгвіна😃😘", "найкрасивіший Ігор Ніколаєв, якого доводилося бачити 😂", "Вусів не вистачає😅", "Ви хочете сказати "не пара"? ...".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.