Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним портретними кадрами. Так, дівчина позувала топлес з ніжним нюдовим макіяжем. Образ Емілі доповнила рубіновою каблучкою і золотими сережками-кільцями.

"Доброго ранку", - побажала всім Ратаковскі. За 19 годин знімок набрав більше 666 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті від ніжного образу і зазначили, що моделі дуже личить натуральність. Були і ті, хто почав пропонувати зірці руку і серце.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру в бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.