Після того, як стало достеменно відомо про розлучення відомої української співачки Ані Лорак з чоловіком Муратом Налчаджиоглу, вони все так само продовжують зберігати мовчання і не розповідають про особисте життя.

Якщо Ані Лорак на своїх сторінках у соціальних мережах міркує лише про абстрактні речі і творчість, то Мурат, в свою чергу, висловлює переживання. Як він пише: "Терпіння і ще раз терпіння. Скоро все стане на свої місця, хмари розсіються, вигляне сонце і чергове випробування залишиться в минулому".

До цього у мережі довго гуляли чутки, але тепер рішення підтверджена на офіційному рівні. Співачка зважилася на такий відповідальний крок і слухання про розлучення заплановано на 24 грудня. Місцем проведення виступає Шевченківський суд Києва.

Ані Лорак, незважаючи на свою популярність серед українців, завоювала собі погану славу завдяки прагненню зробити кар'єру в Росії. Вона приділяє цьому багато часу в Instagram, куди активно викладає фото своїх виступів, у тому числі запланованих заходів. Нещодавно вона опублікувала тизер свого шоу "Діва", яке вийде під новий рік на телеканалі "Інтер". Для його зйомок вона відвідала Київ і це прийшлося не до смаку багатьом українцям.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Деякі її фотографії особливо обговорювані, як російськими, так і українськими шанувальниками, при цьому їх думки докорінно протилежні. Якщо перші улесливо обсипають її компліментами, зізнаннями в коханні і побажаннями удачі, то шанувальники з України не упускають нагоди нагадати співачці, що вона розважає слухачів в Росії, з якою йде війна. Багато хто дорікає Ані Лорак в тому, що вона помішана на грошах і славі, і вважають це основною причиною їх розлучення з Муратом. Більшість вважають це дуже дурним вчинком.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ані Лорак і Світлана Лобода виступили на закритій вечірці в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанатам відомої української співачки вже не по собі від її експериментів із зовнішністю.

ТакожЗнай.uа" писав, що українські шанувальники обурюються спільними проектами Ані Лорак з Тетяною Навкою.