Хлої Кардашян і Кайлі Дженнер заявили, що закривають усі офіційні додатки разом з сайтами в наступному році.

"За останні кілька років у нас був неймовірний досвід спілкування з усіма вами через наші програми, але ми прийняли важке рішення більше не вести їх у 2019 році. Сподіваємося, що вам сподобалося бути разом з нами так само, як і нам з вами, але ми з нетерпінням чекаємо того, що буде далі", - йдеться на сайті Кім Кардашян.

Кожна з сестер володіла своїм, особливим додатком: Кайлі володіла додатком на тему макіяжу, Кім – красі, Хлоя і Кортні на тематику здоров'я та фітнесу, а Кендалл – про моду присвячувала його майстерності макіяжу, Кім — красі, Хлое і Кортні - здоров'ю та фітнесу, Кендалл моді (проте, воно було закрито рік тому).

На сайтах сімейства контент відрізнявся: один був безкоштовний, а деякий – платний. Приміром, щоб глянути відео або пряму трансляцію, треба було заплатити 2,99 долара на місяць.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Буйство кольору, традиції і п'яні подруги: індійська Кардашян виклала приголомшливі знімки з дівич-вечора

На них майбутня наречена зображена в оточенні своїх подруг, які, згідно традиції, розписують її стопи і руки спеціальними орнаментами, які символізують щастя, багатство та плодючість. До речі, хну для цього повинен подарувати особисто наречений.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ось це матуся: гола сестричка Кардашьян показала себе з усіх сторін

Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей позувала повністю оголеною для глянцю GQ Mexico. Так, Кортні показала кілька кадрів між сексуальними зйомками.

Також "Знай.uа" писав про те, що Від неї такого точно не очікували: сестричка Кардашьян роздяглася для глянцю

Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей буквально шокувала шанувальників. Так, знаменитість позувала повністю оголеною для культового глянцю GQ Mexico.