Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виступом на одному з благодійних концертів, виконуючи пісню. Так, артистка, мабуть, вперше за довгий час сподобалась шанувальникам, адже вийшла на сцену в розкішній довгій смарагдовій сукні.

"Я, Люберці, любов 💗", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери почали розхвалювати Анастасію: "Думаю перед сном до настусі зайду почитаю коменти поржу😆! А тут дуже гарне вбрання та відмінне фото 👍", "Ну, нарешті! І плаття, і туфлі, і мейкап підібрали🤓", "Чому ось так не можна завжди?! Ось чудове фото!!!😋", "Пропоную видалити всі 10 т. фото, залишити одне це", "О інша справа! Фото супер!!!!".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.