Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виступом з дітьми на благодійному концерті. Так, артистка явно недооцінила і себе, і маленьких танцюристів, тому що замість добре поставленого номеру поплескала з дітьми в долоні, повертіла головою, а потім покружляла на місці.

"Є речі, які неможливо купити за гроші. Коли я приїжджаю в Підмосков'я і бачу очі дітей, які переповнені щастям, це безцінно. Спасибі вам всім, що прийшли! А цей благодійний концерт я подарувала вам від душі і серця.🙏🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери одразу ж розкритикували побачене: "Це для цього танцю ви репетирували і робили розминку?:)🔥🔥🔥", "Шедеврально🤦🏼‍♀️яка гра, яка експресія🙈👏👏👏заради цього варто стирати ноги по саму жопу👏 два притопи три прихлопи-це сито. Браво!!!", "Тьоть Нась, шкода вас, правда. Так просрати ті можливості, які давало вам життя. Це дуже сумне видовище, люберці, волочкова, пісня про жабник. Навіщо ви розминалися сьогодні? Поквакати на сцені?", "У дитячому садку діти з вихователем краще танцюють. Ганьбища...".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.