Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в розкішному червоному платті, яке оголює її довгі стрункі ноги і ледь приховує груди. Артистка позує біля дзеркала, таким чином вона потрапила в кадр з різних ракурсів. Волосся Каті зібране у високий пучок на маківці, а на її обличчі яскравий зухвалий макіяж. Свій образ Варнава доповнила милими темними босоніжками зі стразами. Актриса позує в спокусливій позі і мило посміхається в камеру.

У підписі до фото Катерина Варнава написала: "Комбьеее долоооооооор. Плаття: @atelier_lartisan". Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави. Фолловери буквально завалюють артистку компліментами, розхвалюючи її вбрання, босоніжки і образ в цілому.

"Босоніжки круті", "Красуня! Така шикарна!", "Шикарна жінка", "Катюша, ви як завжди чарівні", "Дуже красива", "Ви чарівна і прекрасна", "Ну 100% Камбьо долор пір лібертад! Так настрій піднявся! І дуже красивий образ вийшов, жінка бомба. Люблю ніжною любов'ю", "В кут загнали? Не здавайся", "Почуття гумору ніде не відступає, навіть у красивому вбранні", "На мак схожа. Дуже красиво виглядає", "Ну адже хороша. Граціозна кішка", "Катерина, Ви прикрашаєте світ! Продовжуйте!", "Катя, ви красуня!", "Боже, яка хороша!", "Колір майже норвезький лосось", "Прекрасна, обожнюю", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Варнави.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Катя Варнава оселилася в туалеті. Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в туалеті і каже, що це її улюблене місце в домі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.