Днями українська співачка та дружина композитора Костянтина Меладзе Віра Брежнєва потрапила під шквал критики через непристойну поведінку під час шоу "Вечірній Ургант" на російському телебаченні.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що під час ефіру вона постійно перебивала чоловіка і намагалася висловитися. Ці манери виконавиці не сподобалися глядачам. Під відповідним відео в YouTube з'явилися невтішні коментарі.

"Щось Брежнєва в неадекваті, нє?", "Як-ніби під кайфом", "Повний колгосп", - написали користувачі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники вважають, що в зоряній парі відсутня гармонія.

Нагадаємо, відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram стильним образом. Знаменитість побувала на вечірці бутіка і зізналася, що нарешті закінчилися всі її зйомки - залишилися лише концерти.

"Приголомшливо легкий і теплий вечір вчора вийшов На відкритті бутіка @mercuryjewellery 💎 @izetaofficial Цим вечором і завершився у мене божевільний марафон зйомок 😎 до кінця року тепер тільки концерти ❤", - поділилася емоціями Брежнєва.

Фолловери помітили зайвий блиск в очах:

"Чось злегка п'яною на фотці вийшли😌", Верунчик п'яненький )", "Видно що пьяненька 😂", "Ніби трохи випили ...))".

Раніше Знай.uа писав про те, що зіркове подружжя Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе взяли участь у шоу "Вечірній Ургант" на російському Першому каналі.

Відеозапис програми опублікували на YouTube-каналі телешоу.

Співачка з'явилася в студії в розкішному вбранні від російського бренду CHAPURIN. Це плаття з двошарового шовку з найтоншими силіконовим нитками було спеціально сознано для ювілею журналу VOGUE. Костянтин Меладзе віддав перевагу більш стриманому образу - костюм чорного кольору.

Також Знай.uа повідомляв, що нещодавно українська співачка Віра Брежнєва порадувала підписників новим фото, на якому позує в сексуальному вбранні.