Популярна в Україні телеведуча, фіналістка "Танців з зірками" Леся Нікітюк, яка приховує свого коханого від сторонніх очей, трохи відкрила таємницю свого особистого життя. Про це повідомляє UkrMedia.

Так, у програмі "Слава+" зірка "Орла і Решки" зізналася, що живе з бойфрендом, якого вона називає "сусідом", на дві квартири.

"Я не прихильниця виставляти своє особисте життя. Я можу поділитися якоюсь приємною новиною, що у мене все нормально. Що у мене є людина, яка піклується про мене, який чекає мене, забирає після зйомок, привозить на зйомки, допомагає в контрактах з каналами", - сказала вона.

"Він чоловік десять в одному. Він розумний, талановитий і перспективний", - охарактеризувала Леся коханого.

При цьому його ім'я і рід діяльності Никитюк називати не стала.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ще раніше стало відомо, що знаменитість зустрічається зі своїм сусідом по сходовій площадці.

"Ми познайомилися, коли я закривала двері, а він відкривав свої. Я кажу йому: "Ти злодій чи сусід?". Просто я два роки жила там, а ми ніколи не перетиналися", - розповіла Леся.

Телеведуча сказала, що взимку вони живуть у неї в квартирі, а навесні і влітку - у "сусіда".

Нагадаємо, Гола Никитюк увірвалася в перукарню: пікантні фото. Пікантний знімок Леся опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Никитюк анонсувала нове шоу: навіщо нам інші країни.

Також "Знай.uа" писав про те, що Леся Нікітюк залишилася без зуба і вирішила віддячити своїх "рятівників".