Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася незвичайною ситуацією, яка сталася з її зубом. Відповідне відео було опубліковано в Stories її у Instagram.

"Друзі, я сьогодні так раділа срібною кнопці, що у мене відколовся передній зуб. І ось, власне, усі лікарі збіглися на допомогу", - каже Леся.


До того ж, ведуча не забула сказати спасибі "своїм рятівникам"

"Спасибі вам, я тепер з зубом повертаюся додому", - підкреслює Никитюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Гола Никитюк увірвалася в перукарню: пікантні фото

Популярна українська телеведуча, фіналістка проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками новим спокусливим фото в білизна.

Пікантний знімок Леся опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Никитюк анонсувала нове шоу: навіщо нам інші країни

Леся Нікітюк анонсувала своє шоу, при цьому популярна телеведуча зізналася, що воно буде про подорожі по Україні. Про своїх планах вона поділилася в новому випуску розважальної передачі "Слава +" на радіо "Люкс FM".

У ході спілкування з журналістом Славою Дьоміним Никитюк зізналася, що випуски будуть робитися не на місці, а в певних напрямках. Це дозволить висвітлити не тільки міста, але і райони, села.

Як розповіла Леся, шоу буде про Україну. Вона додала, що їй дуже хотілося, щоб відома мандрівниця, яка побачила безліч країн, показала в правильному світлі нашу країну, тому як в Україні є і гори, і каньйони, і річки, і просто фантастичні люди.

Також "Знай.uа" писав про те, що Я чіпала його скрізь: Никитюк розповіла багато цікавого про тіло свого колеги по "Танцях з зірками"

Популярна українська телеведуча, екс-зірка проектів "Орел і решка" і останнього сезону "Танців з зірками" Леся Нікітюк відповіла на пікантні питання про з відомим холостяком і учасником проекту Іраклією Макацарія. І, як можна побачити, спливло чимало цікавих деталей.

Відверте визнання провідної з'явилося на YouTube-каналі "Люкс ФМ" у новому випуску проекту "Слава+".