Відома українська співачка Наталія Могилевська вляпалась у грандіозний скандал.

Про це повідомляють ЗМІ.

Цього разу співачка на власній сторінці у соціальній мережі розмістила фото з підписом, на якому зазначила, що перебуває у дельфінарію та буде плавати разом із тваринами, проте використала при цьому доволі неоднозначні формулювання.

"Хтось буде зараз плавати з дельфінами! Скільки прекрасного дарує нам світ! Це був просто захват. Правда мені дозволили просто все. Я навіть каталася на білому величезному киті як на конячці сидячи! Спасибі величезне тренерам і слухняним дівчаткам Луні і Кірі", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Вже після цього прихильники обрушили на неї шквал критики, зазначивши, що вона відверто познущалась над тваринами.

"Позорище", "Відписка!", "Ганьба вам, Наталю! Думала, Ви -мудра і добра.. піарити дельфінарій (в’язницю зі смертниками ) -це повний зашквар", "Знущання над дельфінами! Зараз таке підтримувати не модно вже!!!".

Після цього розгорнулось грандіозне простистояння у якому взяла участь у сама співачка. Зокрема, вона взялась відповідати всім критикам, зазначивши, що повністю визнає свою провину та закликала інших людей ставитись до тварин краще. Адже з кожним днем в людей лише збільшується агресія до тварин.

"Я дуже вдячна всім і скандалу, що стався, який направив нашу увагу на проблему отримання задоволення, від насильства над іншими. Я почала роздумувати про це і зрозуміла що це зустрічається повсюдно, і є такою нормою нашого життя, на яку ми просто не звертаємо уваги. І щоб вирішити цю проблему, потрібно змінювати культурний рівень людей в цілому. Окремі заходи, звичайно спрямують увагу, але не змінять суті того, як прийнято в суспільстві жити. Закриються дельфінарії і відкриється щось інше. Потрібно міняти уми!", – пише Могилевська.

У підсумку співачка відзначила, що до кінця не усвідомлювала всієї трагічності ситуації та попросила вибачення у прихильників.

"Я прошу вибачення, що не усвідомила всю серйозність теми і дозволила собі розслабитися і порадіти часу, проведеному з малюками. Завдяки вам я згадала і про цей бік життя, на який потрібно направити свою увагу, як людині, відповідальній за те, що до його слів прислухаються”, - додала співачка.

Нагадаємо, Леся Нікітюк та інші зірки розповіли, що їм приніс святий Миколай.

Як повідомляв "Знай.ua", коханка Меладзе цинічно виставила на показ "брудну білизну".

Також "Знай.ua" писав, що Лорак офіційно стала матір'ю-одиначкою.

Наталья Могилевская - Personal Jesus