Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим відео з одного з виступів. Так, разом з Вікторією Смеюхою, знаменитість позувала в платті, прикрашеному блискучими паєтками. Артистка пожартувала, що насправді не співає, а кричить.

"Хочу і ору 😂", - посміялася Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Голос шикарний-можна і покричати😍 а ми послухаємо з задоволенням 😘💕", "Шикарно кричати не заборониш🤣", "Шикарно кричите)))", "Слава, красуня😙", "Слава - це така ХАРИЗМА, зашибісь!🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.