Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує не одна.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує разом з російським коміком Євгеном Петросяном. Все це відбувається під час зйомок "Блакитного вогника", який транслюють у новорічну ніч на путінському телеканалі. Як виявилося, Бузова і Петросян готують спільний виступ.

На знімку Ольга постала на огляд публіки в пишному білому платті, через яке в коментарях шанувальники охрестили її сніжинкою. Волосся артистки розпущене, а на голові щось схоже на корону. На її обличчі яскравий макіяж, Ольга посміхається і схрестила руки. Петросян позує в чорних брюках, жовтому піджаку і в білій сорочці з фіолетовою краваткою.

У підписі до фотографії Бузова написала: "Ми нагадуємо з Євгеном Вагановичем, що до Нового року залишилося мало. Мало днів. Не пропустіть наш номер в новорічну ніч у Блакитному вогнику". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив старань, і взагалі, більшість фоловерів заявили, що Бузової стало занадто багато, мовляв, вона завжди і скрізь з'являється, вже набридла. Є й ті, хто заявив, що давно не дивиться "Блакитний вогник" і телевізор.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, Бузова "поховала" себе під купою коштовностей. На сторінці артистки з'явилося фото, на якому вона позує, лежачи у ванні, прикрившись купою прикрас.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.