Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Артистка похвалилася шанувальникам, що вони з донькою вже вбрали новорічну ялинку. На знімку Лорак присіла біля дівчинки і обіймає її, а та у відповідь обіймає маму. Вони стоять біля святкового оленя, який світиться, а позаду видно ошатну величезну ялинку.

Співачка зображена у вишуканому білому платті, яке нагадує весільне. Її волосся укладене в акуратну зачіску. А на обличчі легкий макіяж. Софія теж позує в пишній сукні, її волосся трохи розпатлане, а на обличчі промениста усмішка. У підписі до фото Ані Лорак написала: "Ми нарядили ялинку. Значить скоро буде Новий Рік!", - написала співачка. А шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці артистки. Її і Софію засипають компліментами і привітаннями з наступаючими святами.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Схоже, ці свята Ані Лорак зустріне без чоловіка, а її дочка без тата. У пресі з'явилася інформація про те, що зірка після зради чоловіка подала на розлучення. Засідання суду щодо шлюборозлучної справи було призначено на 24 грудня, але за повідомленнями ЗМІ Лорак на суді не з'явилася. Так, в цей день в Шевченківському районному суді Києва розглядали справу про розлучення зоряної пари. Як відомо, Лорак не змогла простити зраду чоловіка і офіційно подала на розлучення ще 4 грудня. Варто відзначити, що слухання проходило в закритому режимі, а до зали пустили лише суддів і адвокатів Лорак і Мурата Налчаджіоглу.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".