Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram зворушливими кадрами. Знаменитість показала спільну різдвяну листівку, яку вже традиційно робить з сестрами кожний рік. На цей раз дівчата позували в образі сніжинок разом зі своїми маленькими дітьми.

"РІЗДВО 2018. В цьому році ми чекали до останньої хвилини, щоб зробити листівку. Розклад міняли, мій чоловік був у місті і за містом. Але в день цієї листівки в останню хвилину ми зрозуміли, що ми всі разом, тому запросили всіх наших дітей побути з нами. Кендалл і моя мама кинулися на зустріч після цієї зйомки, так що це все, що у нас є! Як можна більше нас! Від нашої сім'ї до вашої! щасливого Різдва!" - зворушливо підписала Кардашьян. За 20 годин спільний кадр зібрав 4,3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали вітати Кім у відповідь. Найбільше уваги звернули на дітей, які з'явилися на світ у цьому році - Чикаго, Тру і Стормі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.