Колишня вихователька і українська реперша Алена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, дала інтерв'ю "Медузі". 27-річна знаменитість поділилася про запрошення виступити в Росії, як до її творчості відносяться діти і чи збирається вона похудіти.

Робота на ринку до садка

Олена розповідає: "Ким я тільки не працювала! Почала в 15 років: в Києві є Троєщинський ринок, я там торгувала сумками і взуттям в наметі, якою володів китаєць. На канікули до нього приїжджала і працювала - ми, українці, для них виглядаємо старше , ніж є; мені було 15 років, але я говорила, що мені 20 і я вчуся в універі. А він взагалі думав, що мені тридцять ".

Вона додала, що працювала колектором, касиром, продавцем, прибиральницею. Відучилася на психолога і стала працювати за фахом. Супроводжувала неблагополучних молодих мам, розповідала їм, як повірити в себе, контактувати з людьми, пояснювала, що не всі чоловіки погані.

Шлях до завідуючої дитячим садом


З цього приводу знаменитість розповіла наступне: "У дитячий сад я прийшла, щоб теж за фахом працювати - психологом. Мені сказали, що в цьому саду немає штатної одиниці психолога, але треба попрацювати трохи, і вакансія з'явиться. Я пішла вихователем, але вакансії так і не з'явилося - грошей не було. Але я так закохалася в свою роботу, що отримала другу вищу як вихователь і затрималася в дитячих садах на п'ять років. у другому своєму саду навіть була завідуючою - звільнилася тільки на початку грудня ".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Репом захоплююся давно, навіть була своя дівчача група


Олена зізналася, що хорошою музикою було оточена з дитинства, з 12 років писала вірші, а після того, як почула реп, зрозуміла, що всю історію можна розповісти в одному тексті. Далі був пошук музики, освоєння програм і боязкі спроби щось почати з двома дівчатками, які так і не увінчалися успіхом. Після того, як дівчатка відійшли від справ, Оленка все ж продовжила розпочате: "Насправді в українській хіп-хоп-тусовці мене вже тоді знали як виконавицю, просто для всіх інших я була невідомою".

Читала реп російською, але віддала перевагу українському і в цьому немає ніякої політики

Виконавиця згадує: "Перший трек я випустила років 10 назад українською мовою - а після цього пішла читати російською. Я хотіла сподобатися, а на українському реп ніхто не сприймав". Далі, як вона розповіла, були пошуки і спроби роботи англійською, а українські тексти просто накопичувалися.
Згодом вона почала робити те, що продовжує до цих пір. Вона вивчала українську літературу, розширювала словниковий запас, викладала дітям українською. Вважає рідну мову більш мелодійним, милим, віршованим і ніякого політичного підґрунтя в цьому рішенні немає. Олена стверджує, що в музиці національностей немає.

Немає мети схуднути на 40 кг


Олена заявляє, що вона така, яка є і пропонує дивитися правді в очі. Вона додала, що прийняла себе такою, яка вона є, в університетські роки, в 20 років і зробила вибір - то, що вона робить, набагато важливіше того, як вона виглядає.

"З тих пір я перестала сидіти на всяких дієтах. Я вирішила, що якщо у мене є час, я краще комусь допоможу, когось навчу ... Я не збираюся худнути на 40 кілограмів ...".

Простіше заспівати пісню Ані Лорак, ніж зачитати свій реп


Олена розповідає: "Мене звуть виступати, в тому числі в Росію. Але зараз я не хочу. Ви взагалі розумієте, що це таке - читати реп на людях? Для мене це як роздягтися догола. Я поки не готова. За всю свою кар'єру я виступала з репом разів п'ять - і кожен раз я забувала слова. Жахливо! у мене тремтіли коліна! я все життя виступала з чужими піснями, в КВН жарти жартувала, а реп завжди був для душі, чимось дуже особистим. Мені простіше було вийти і заспівати пісню Ані Лорак, ніж зачитати свій трек. Тому зараз я поки виступаю на невеликих вечірках - трохи тренуюсь".

Моя музика подобається дітям

Реперша похвалилася тим, що учням дитячого садка подобається її творчість, вони називають її класною. Вона пояснює це відсутністю пропаганди, матюків. Виконавиці навіть надсилають відео, в яких діти танцюють під її треки. До неї нерідко підходять батьки і кажуть, що їм з дітям дуже подобається її музика.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські знаменитості розповіли про кращі новорічні подарунки.

Як повідомляв портал "Знай.ua": знамениту співачку госпіталізували напередодні Нового року.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських представила черговий образ, шанувальники вже збилися з рахунку.