Раптовий успіх негативно позначився на психіці юного Маколея. У підлітковому віці він пройшов багато труднощів. Здавалося, що його кар'єра остаточно зруйнована, проте Маколей повернувся на екрани і сьогодні є частим гостем багатьох телевізійних шоу.

На одному з таких шоу Маколей розговорився і розповів про свої стосунки з поп-королем Майклом Джексоном.

Навколо цієї парочки ходили багато чуток, громадськість не могла повірити в дружбу між дорослою людиною і маленьким хлопчиком.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пристрасті розпалилися особливо після того, як Джексона звинуватили в різних гріхах.

І от, через понад 20 років Маколей пролив світло на таємницю, яка мучила всіх шанувальників поп-ідола.

Актор розповів, що його з Майклом пов'язують лише хороші спогади. Маколей зізнався, що той був його найкращим другом.

Вони познайомилися на прем'єрі фільму «Лускунчик», і з тих пір Майкл часто наглядав за своїм юним другом, запрошував його в гості, здружився з його родиною.

Актор зазначив, що Джексон був як дитина, і тому так добре контактував з дітьми.

"Я ніколи поруч з Майклом не відчував себе не в своїй тарілці. Він завжди був чудовим до мозку кісток і це для нього було цілком природним", — зізнався Калкін.

Маколей був настільки близький з Джексоном, що навіть став хрещеним батьком його дочки Періс. Він до цих пір підтримує тісний зв'язок з нею.

Нагадаємо, прикраси на головній ялинці України мають незвичну форму, адже їх зробили максимально схожими до дивовижних звірів, які малювала Марія Приймаченко.

Як повідомляв портал Знай.ua, новорічна ялинка на Софійській площі в Києві нижча за торішню.Вона більше не буде мати такі величезні розміри, як це було раніше, адже її переміщення є надзвичайно складним та створює безліч транспортних проблем

Також Знай.ua писав про те, що Google перезняв "Один вдома": 38-річний Маколей Калкін не підвів.