Відома світська левиця Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже зворушливі кадри в Instagram. Знаменитості святкували Різдво у величезному сімейному колі, разом з дітьми та чоловіками, а також найближчими друзями. Так, сімейство прикрасило дім у все біле і влаштували тематичну вечірку.

"✩ Різдво 2018 ✩ О, яка весела ніч ✩ Мама, ти стаєш красивіше кожен божий день !! ✩ Мої друзі теж дуже милі 😝 ✩", - поділилася емоціями Хлої. За 17 годин серія святкових кадрів зібрала майже 3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, розхвалюючи сукні та образи сестричок. Особливо шанувальники звернули увагу на маму Кріс Дженнер і зазначили, що їй дуже личить блонд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон сблизбка і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Хлої наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.