Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня постала на огляд публіки у вишуканому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі моделі, вона позує в довгій червоній сукні на бретельках, що оголює плечі і підкреслює груди. Вікторія стоїть на красивих сходах і схрестила руки під грудьми, ніби зігріваючи себе від холоду. Її волосся розпущене і спадає на спину, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії модель рекламує сукні. "Найчарівніша ніч року ближче, ніж ви думаєте. Ми повинні бути бездоганні! Цю легку сукню з моєї колекції можна придбати тут @angelann_ukraine. Безкоштовна доставка по Україні та Кур'єрська по всьому світу прямо до вас додому. Дівчатка, а ви вже обрали в чому будете зустрічати Новий рік?! Діліться, дуже цікаво які кольори переважають", - написала Боня в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося, і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відверті фотографії. А ось деякі взагалі підозрюють модель вагітності.

"Раніше ви мені дуже подобалися, але коли почали займатися собою, то ще більше", "Не можу на це фото надивитися! Класна", "Дуже гарне плаття! І фігура у вас шикарна!", "Мені здалося, що живіт", "Сексуальна", "Ви вагітні?", "Замерзла?", "Плаття дуже красиве!", "Вікторіє, ви чудові", "Яка ж ти красива", "Вічно модна, вічно молода", "Ти вагітна?", - пишуть в коментарях до фото Боні.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.