Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала розкішне селфі в дзеркалі після денного концерту. Так, артистка позувала в дуже незвичайній короткій сукні, завершивши образ яскраво-червоною помадою.

"Сьогодні був денний концерт... так зворушливо... такі люди...дякую ❤️", - розсипалася в компліментах Лобода. Фолловери почали розхвалювати свого кумира: "Нереально красива 😻❤️🔥", "Як завжди чудова🔥🔥🔥😍😍😍😍", "Сама красива і елегантна😊😊😊", "Бездоганна❤️🤤", "Дивуєш знову і знову 🔥 Бездоганна краса 💥💥💥))))) ❤".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.