Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в незвичному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує, спершись плечем об стіну. Артистка з'явилася на огляд публіки в темно-синьому картатому костюмі, який складається з піджака і, мабуть, спідниці. Під піджаком у Ольги визирає червоний мереживний топ. При цьому прихильники звернули увагу на волосся співачки, яке, мабуть, є перукою. Воно акуратно укладене, а на обличчі Бузової яскравий макіяж з акцентом на губи, які зірка нафарбувала червоною помадою.

"Від усієї душі перед святами хочу привітати команду московських школярів, які на Міжнародній природничонауковій олімпіаді юніорів у Габороне завоювали одну золоту та три срібні медалі! Хлопці молодці, в черговий раз наші дітки перемагають. Пишіть в коментарях, це столиця якої країни. Тільки гуглити не чесно", - підписала фотографію Ольга Бузова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "спокусливого" фото Бузової. Але більшість фанатів помітили схожість Ольги з Анастейшею Стіл – героїнею культової трилогії "50 відтінків сірого", яку зіграла Дакота Джонсон. Деякі також зазначили, що ця перука старить Бузову.

"Жінка, ви хто?", "Років 10 додала", "Ольга, вам не личить такий стиль", "Не уродуй себе! Це не твоє", "Ольга, Ви тут схожі на Дакоту Джонсон. Мені дуже подобається такий образ!", "Вона схожа на Анастейшу з "50 відтінків сірого", "Анастейша Стіл", "Старить жахливо", "Фуууу, така страшна стала і стара", "На Кобзона змахує", - пишуть в коментарях до фото Бузової.

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.