Відому українську співачку Віру Брежнєву, дружину Костянтина Меладзе, яка нині активно будує свою кар'єру в РФ, вирізали з ефіру російського каналу.

Телеканал НТВ, який транслюватиме в останню неділю року церемонію вручення премії Нового радіо "Вища ліга" не покаже епізоди, в яких фігурує Віра Брежнєва, і, зокрема, її пісенний виступ. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Заради того, щоб виступити на цій церемонії, Віра скасувала всі важливі справи. Білявка вразила присутніх відвертим вбранням і заспівала свій хіт "Ти - моя людина".

Причина, за якою її виступ так нахабно "вирізали" – банальна: на цьому наполягло керівництво каналу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як зазначають російські видання, Брежнєва потрапила в якийсь "чорний список НТВ". Зазначається, що Віра ніколи не жалувала даний телеканал і не раз відмовлялася спілкуватися з представниками НТВ.

Телеверсію церемонії покажуть на НТВ у неділю, 30 грудня 2018 року. Фанати зірки сподіваються, що відео її виступу вони все ж зможуть побачити в соціальних мережах.

Нагадаємо, Віра Брежнєва (справжнє прізвище - Галушка) народилася 3 лютого 1982 в Дніпродзержинську (Кам'янському). Була учасницею групи "ВІА Гра" в 2003-2007 роках. У вересні 2017 року Брежнєва стала ведучою шоу "Успіх" на російському каналі СТС.

Нагадаємо, Брежнєва в сексуальному вбранні "засвітилася" на прем'єрі у Москві

Як повідомляв портал Знай.ua, зіркове подружжя Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе взяли участь у шоу "Вечірній Ургант" на російському телеканалі.

Також Знай.ua писав, Віра Брежнєва вбралася ангелом і попросила фоловерів дати грошей на її фонд.