Знаменита українська зіркова пара Марина і В'ячеслав Узєлкови заявили, що розлучаються. Вони були разом 22 роки.

Про це повідомила Марина Узєлкова на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зірковий тренер опублікува чорно-біле фото, на якому вона зображена разом з офіційним чоловіком В'ячеславом Узєлковим. Марина залишила під фото великий текст, у якому зізналася, що вони більше не пара.

"Зараз, коли я пишу ці рядки, у мене тремтять руки. Я дуже переживаю за наших дітей, за батьків, рідних, близьких, і за тих, хто дуже вірив у нашу пару, сім'ю і любов. Повірте, я кажу щиро, все це було! Тому, що прожити 22 роки, як сім'я, неможливо без любові. У ній з'явилися наші прекрасні, неймовірні діти, Роберт і Олівія. І мені зараз дуже важко про це говорити, але зі Славою ми, офіційно, вже не пара", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Марина Узєлкова також запевнила підписників, що вони з В'ячеславом залишаться друзями. За словами жінки, таке рішення пара прийняла спільно. Тренер додала, що й надалі радітиме успіхам чоловіка.

"Я вдячна Богу і долі за зустріч з тобою. Ми багато чому навчили один одного, придбали безцінний досвід. Випробували багато прекрасних почуттів і емоцій. Найголовніше, - батьки чудових діток! Не завжди було солодко. Наше життя було зіткане з різних випробувань і перешкод. Але, ми завжди гідно їх долали. Нехай, це наше рішення не стане винятком, і буде пройдено нами обома гідно. Не тільки в очах світу, але, і один перед одним", - поділилася Марина Узєлкова.

Зірка закликала шанувальників бути коректними у своїх коментарях, адже вони можуть негативно вплинути на дітей пари. Марина підсумувала, що почуття цінні лише тоді, коли вони не на показ.

Нагадаємо, що Марина Узєлкова - зірковий тренер передачі "Зважені та щасливі", яка з епізоду в епізод своїм прикладом мотивує нас ставати краще.

Як повідомляв портал "Знай.ua", В'ячеслав Узєлков також прокоментував новину про своє розлучення і відповів на великий пост Марини Узєлкової в Instagram.

Також "Знай.uа" писав, як роки змінили учасників шоу "Зважені та щасливі". .