Відома українська співачка, яка зараз виступає переважно в Росії, Ані Лорак розлучається з чоловіком бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Відомо, що він зрадив артистці. Очевидно, що Мурат сумує за родиною і важко переживає розлучення.

Скандально відомий бізнесмен опублікував відео з доньою на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. До архівного відео Мурат Налчаджиоглу додав зворушливий підпис.

"Сонік і Чебурашка. Мої нескінченні спогади про любов", - написав Налчаджиоглу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У понеділок, 24 грудня, в Шевченківському районному суді Києва почався розгляд позову Ані Лорак про розлучення з Муратом Налчаджіоглу. Відомо, що на засіданні були присутні лише адвокати, які представляли інтереси зіркової пари. Розгляд справи розпочався з подачі адвокатів про проведення засідань у закритому режимі без допуску сторонніх осіб, у тому числі і преси.

Як відомо, нещодавно, чоловіка Лорак зловили на зраді в одному зі столичних караоке-барів. Турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу розважався в компанії молодої брюнетки - він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна. Журналісти вже дізналися ім'я "подруги" підприємця. Пізніше з'явилася інформація, що співачка розлучається з чоловіком.

Ані Лорак і Мурат прожили разом 9 років, також у них є спільна 7-річна донька. Про те, з ким залишиться дівчинка, невідомо. Вперше інформація, що співачка все ж вирішила розлучитися із чоловіком-зрадником, з'явилася у жовтні 2018 року.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску. Так, артистка невдало уклала волосся і шанувальники одразу ж помітили перуку на голові свого кумира.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".