У понеділок, 24 грудня, в Шевченківському районному суді Києва почався розгляд позову Ані Лорак про розлучення з Муратом Налчаджіоглу.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

Відомо, що на засіданні були присутні лише адвокати, які представляли інтереси зіркової пари. Розгляд справи розпочався з подачі адвокатів про проведення засідань у закритому режимі без допуску сторонніх осіб, у тому числі і преси.

Суд клопотання задовольнив, тепер справу будуть розглядати за зачиненими дверима.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Адвокати Лорак і Мурата відмовляються давати коментарі щодо справи. Відмову від розмови з журналістами вони виправдовують забороною від клієнтів.

Як відомо, нещодавно, чоловіка Лорак зловили на зраді в одному зі столичних караоке-барів. Турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу розважався в компанії молодої брюнетки - він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна. Журналісти вже дізналися ім'я "подруги" підприємця. Пізніше з'явилася інформація, що співачка розлучається з чоловіком.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram типове селфі з машини, де проводить досить багато часу. Хоч знаменитість і зробила легкий макіяж, вона виглядає дуже втомленою і сумною. Так, шанувальники артистки запропонували їй відпочити і відправитися у відпустку.

Також портал раніше писав, на знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Артистка похвалилася шанувальникам, що вони з донькою вже нарядили новорічну ялинку. На знімку Лорак присіла біля дівчинки і обіймає її, а та у відповідь обіймає маму. Вони стоять біля святкового оленя, який світиться, а позаду видно ошатну величезну ялинку.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".