Учасниця шоу "Уральські пельмені" Юлія Михалкова розповіла, що творчий колектив рідко збирається у повному складі. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Наш колектив у повному класичному складі виступає тільки в Єкатеринбурзі і на телеканалі СТС. А на гастролях розбігається хто куди. Молодий склад "Уральських пельменів" - в одну сторону, Рожков з Мясниковым - в іншу. Мене немає ні там, ні там", - повідомила вона.

За словами актриси, у сформованій ситуації їй легше відмовитися від гастролей, ніж робити вибір в користь когось.

"Новий Рік - пора одкровень. Про мою участь в "Уральські пельмені". Наш колектив в повному, класичному складі виступає тільки в Єкатеринбурзі і на телеканалі СТС. А на гастролях розбігається хто куди. Молодий склад "Уральських пельменів" в одну сторону, Рожков з М'ясниковим - в іншу", - додає актриса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я не маю ні там, ні там. І весь рік я живу в центрі виру чуток про те, чому так відбувається. Не минає і дня, щоб шанувальники і журналісти не запитали про це".

"Уральські пельмені" - комедійне творче об'єднання з Єкатеринбурга, що випускає однойменну шоу на каналі СТС і займається іншими проектами. Основу проекту складають колишні члени команди КВН "Уральські пельмені".

Нагадаємо, Копатич, Лосяш і культовий порноактор: російські храми перейменували на честь "народних героїв".

Як повідомляв "Знай.uа", легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram, на ньому зірка показала всіх своїх темношкірих дітей Мерсі Джеймс, Естер і Стелла, Девід Банда в перуках.

Також "Знай.uа" писав, британський актор Домінік Вест запропонував вельми несподівану кандидатуру на роль головного героя в сазі про Джеймса Бонда.