Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному вбранні.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у спокусливій позі і сфотографована в дзеркало. На ній білі джинси і чорна курточка, під якою сексуальний бюстгальтер. Волосся Ольги розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і зухвалий вираз, зірка млосно дивиться в камеру. Одну руку Куриленко поклала в задню кишеню джинсів, а другу підняла і сперлася нею об стінку.

У підписі до фотографії актриса написала: "Хто готовий до новорічних свят?". Мабуть цією фотографією Ольга Куриленко хотіла показати, що вона точно готова до свята. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

"Ти така красива і сексуальна", "Ольга не може дочекатися закінчення 2018 року", "З наступаючим тебе, Ольга", "Ольга, ви – офіційна досконалість", "Було б чудово, якби ви прочитали коментарі своїх шанувальників як подарунок 2019 року", "Я готовий для тебе, люба", "Сподіваюся, у вас чудовий новорічний вечір. Всього найкращого в 2019 році", "Прекрасна", "Ви виглядаєте прекрасно, з Новим роком", "Приголомшливе фото", "Блін, оце так! З наступаючим тебе!", "Просто красуня, з Новим роком", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото актриси.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Куриленко показала український характер, інші дівчата Бонда нервово курять в сторонці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.