Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як незвично відзначила Новий рік. Так, артистка повністю роздяглася і впала в сніг після улюбленої баньки, а всі свої причинні місця закрила котом Лаккі, вираз мордочки якого говорить сам за себе.

"Новий рік, лазня, крижана купіль, сніг і пухнастики білосніжні-це нероздільні речі!🌲💨 А мені не холодно.💨", - поділилася емоціями Волочкова. За 10 годин кадр набрав майже 17 тис. лайків. Фолловери не змогли залишити якихось смішних коментарів, адже хитра балерина їх завбачливо приховала, очікуючи негативної реакції.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.