Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що це був найкращий Новий рік у її житті. Артистка встигла і гола в снігу після баньки повалятися, і коханого залицяльника зі спини засвітити, і зробити безліч фото з великим букетом троянд. А от її дочка Аріша на своєму акаунті зізналася, що відчуває себе дуже погано.

"Це мій найщасливіший Новий рік!🙏🏻 А на фото в снігу після лазні лайків більше! Значить, все ж...🌲❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Нажралась знову і сторіс язиком ледве вимовляє слова. Пі#дець! З новим роком!", "Шкода твою дочку. Вона сумує в НГ. Поки мати п'є і з мужиком крутиться. Фу.", "Мене мучить питання 👆 хто всю цю хрінь знімає ⁉️ Може він в біді, може вона його силою змушує це робити 🤦‍♀️", "Бідна дівчинка ваша дочка! Їй погано....а у вас шабаш!", "Ваш наречений Настя, схожий на бомжа біля багаття.".

Популярні новини зараз
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.