Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфі без макіяжу. Артистка зізналася, що зовсім скоро полетить до океану, заінтригувавши того фанатів.

"закінчуємо монтаж.
31 грудня 🤪#крокусы#скоро🌪
а завтра нас чекає океан 💃💃", - поділилася планами Лобода. Фолловери взялися коментувати: "На шнурова ви скидаєтеся))", "Свєта одне око не варто прикривати і сумувати", "Пожалійте себе і відпочити, може так краще?) Зі святом🎉 " ,"Світлана, все досить працювати !!!!! Бігом олів'є поїдати!!!!!!!🎅🎁🥰😂😂".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.