21-річна Тіна Кунаки, дружина 52-річного актора Венсана Касселя, офіційно оголосила про свою вагітність. Красуня-модель показала кругленький животик, виклавши оголене фото в Instagram. Передає Clutch.

На фото з соцмережі Тіна Кунаки позує на пляжі, прикриваючись великим капелюхом. На обличчі моделі красується щаслива усмішка.

"Найщасливіший Новий рік за все життя! Якщо ви не знали, то тепер знаєте", — підписала вона фото.

Пара одружилася чотири місяці тому і поїхала відпочивати в Бразилію. Для Касселя ця дитина стане третьою, він вже мав двох дітей з Монікою Белуччі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

У коментарях шанувальники захоплюються жіночною фігурою Тіни і бажають їй особистого щастя, легкої вагітності і пологів.

Раніше повідомлялося, що друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, Тіна Кунаки показала шанувальникам в соціальній мережі спільне фото з коханим чоловіком, який на 30 років старший за неї. Нове спільне селфі Тіна Кунаки опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Тіни Кунаки і яку вона зробила сама, вони позують разом з чоловіком Венсаном Касселем. Актор у чорних шкіряних рукавичках поклав руки на шию дружини і ніби душить її. При цьому на його обличчі злісна гримаса. Тим часом Тіна Кунакі абсолютно спокійна і навіть злегка посміхається.

Дівчина позує на фото у чорній футболці, її завжди кучеряве об'ємне волосся на цей раз випрямлені і акуратно причесане. На обличчі дівчини легкий макіяж, вона дивиться в камеру телефону, на який робить це селфі. Схоже, молодята весело проводять час і просто дуріють.

Напомним, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася у бікіні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.