Костянтин Шотаєвич Меладзе, який входить до складу журі шоу “Голос”, вважає, що учасникам шоу не слід виконувати пісні популярної рок-зірки Земфіри на сцені Першого каналу. Не так давно на ньому завершився півфінал “Голоси”. За право перейти у фінал боролися 8 осіб, серед яких - Равшана Валієва. Вона єдина дівчина, яка пройшла на наступний етап - фінал. В процесі боротьби дівчина з команди епатажного Шнурова виконала пісню Земфіри “Арівідерчі”. Варто зазначити, що у дівчини з Башкортостану вийшло трохи не так, як у оригінальній виконавиці. Реакція членів журі на її виступ сильно відрізнялася між собою, про що повідомляє replyua.net.

Ані Лорак виступ дівчини сподобалося, вона навіть назвала його шедевральним. Баста зазначив, що виступ Рушаны було просто проникливим, незрівнянним і піднімало настрій. Ну а Костянтин Шотаєвич поставився досить холодно до виступу, незважаючи на те, що всі залишилися задоволені. А все через те, що Рушана виконала пісню російської рок-зірки Земфіри “Арівідерчі”. Він назвав цей вчинок самогубством і попросив інших учасників більше не братися за пісні Земфіри, тому що ніхто не виконає їх так, як вона. Сергій Шнуров на рішення Костянтина Меладзе відповів, що пісні Земфіри співати зовсім не важко і він часто співає їх, коли миється в душі.

Незважаючи на таке ставлення Костянтина Меладзе, інші члени журі відзначили виступ Равшаны. З цієї причини їй вдалося обійти Рустамова Даніеля, який також входить в її команду. Команда Шнурова разом з Філіпом Кіркоровим раніше виступали на сцені “Голоси”. У той раз вони виконували “Колір настрою синій”.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім Равшаны, до фіналу вдалося потрапити Петру Захарову, Шаэну Оганесяна і Амирхану Умаєву. Чим закінчиться це протистояння глядачі зможуть дізнатися на початку січня.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ані Лорак проігнорувала шлюборозлучну засідання, яке тривало всього 10 хвилин.

Як повідомляв портал "Знай.uа": керівництво російського телеканалу просто вирізало з новорічного виступ Віру Брежнєву, оскільки вона потрапила в чорний список НТВ.

Також "Знай.uа" писав, що відома російська пара співачка розкрила пікантні подробиці свого роману.