Відомий співак Валерій Меладзе часто радує фанатів кумедними знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився алкогольними запасами на Новий рік. Так, артист вирішив показати ранкову гімнастику з величезними пляшками вина.

"Почни новорічний ранок з гімнастики. Головне, не брати зайвого на груди.)))", - пожартував Меладзе. Фолловери не змогли пройти повз і почали коментувати: "Завжди можна сказати,ну я тільки одну пляшечку випив😊😂", "Ого яка "маленька" пляшечка 😨😂З Новим роком!!!🎉🎄🎉", "З новим роком вас!! Пляшечка-розмір не дитячий 😅😅😅", "Не брати важкого в руки,а дурного в голову...".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" керівництво російського телеканалу просто вирізало з новорічного виступу Віру Брежнєву, оскільки вона потрапила в чорний список НТВ.

Також Костянтин Шотаєвич Меладзе, який входить до складу журі шоу “Голос”, вважає, що учасникам шоу не слід виконувати пісні популярної рок-зірки Земфіри на сцені Першого каналу.