Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram розкішним кадром. Знаменитість показала, як ретельно готується до кожного виходу в люди і похвалилася черговим стилістом. Так, Кім позувала в прозорій сукні, вкритій стразами, в той час як відомий перукар до найменших декалей укладав її волосся.

"Готова працювати з новими образами в 2019", - лаконічно підписала Кардашьян. За 9 годин кадр зібрав 1,8 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати світську левицю компліментами, а деякі навіть порівняли її з перлиною в раковині.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.