Зіркова пара Каньє Уест і Кім Кардашьян чекають четверту дитину. Як і минулого разу, репер і світська левиця вирішили скористатися послугами сурогатної матері.

Репер Каньє Уест, чоловік найвідомішої жінки у світі Кім Кардашьян, ніколи не приховував, що завжди мріяв про велику родину. Він хоче, щоб вони з Кім виховували принаймні 5-6 дітей: щоб було щасливе Різдво під ялинкою, і подарунки, і багато друзів.

Однак, після народження Сейнта зірка Instagram дуже важко приходила в форму. Кожен скинутий кілограм давався Кім Кардашьян з великими труднощами.

Красуня так самозречено прагнула повернути свої форми, що мало не впала в депресію, коли цього не вдалося зробити в короткий термін. Крім того, у Кім були серйозні ускладнення після всіх вагітностей і пара вирішила більше не наражати на небезпеку здоров'я світської левиці.

Тому третю дитину зіркова пара вирішила народити, вдавшись до послуг сурогатної матері. Син Каньє Уест і Кім Кардашьян Чикаго з'явився на світ рік тому. І схоже, його народження так ощасливила зіркових батьків, що вони вирішили, що їм потрібна четверта дитина, і вони знову скористалися послугами сурогатної мами.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як заявив інсайдер американському порталу US Weekly, уже відомо стать майбутньої дитини - це буде хлопчик, який повинен народитися вже на початку травня! Кім і Каньє до останнього не хотіли говорити про поповнення в сімействі, але чутки все-таки просочилися в пресу.

Нагадаємо, Кім і Каньє виховують трьох дітей: п'ятирічну Норт, трирічного Сейнта, і маленького Чикаго, якому недавно виповнився рочок. Третю дитину для пари виношувала сурогатна мати, оскільки за станом здоров'я Кім не могла зробити цього сама.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Кардашьян показала, як відзначила Різдво в колі сім'ї і близьких друзів.

Також Знай.ua писав, Кім Кардашьян показала, як виглядала до пластики