Пуерторіканський співак Рікі Мартін і його коханий - художник Джван Йосеф втретє стали батьками, повідомила знаменитість на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що у пари народилася дочка, перше фото якої також присутнЄ в повідомленні, при цьому молодий батько ніжно тримає її за ручки.

У підписі до світлини співак також розсекретив ім'я дитини: "Ми дуже раді повідомити, що стали батьками красивої і здорової дівчинки Люсії Мартін-Йосеф. Це був особливий час для нас, і ми не можемо дочекатися, щоб побачити, куди нас приведе ця зоряна дитина. Двоє її прекрасних братів, і я, і Джван закохалися в Люсію".

Сини Мартіна, Валентино та Маттео, також народилися від сурогатної матері в 2008 році.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зоряне сімейство Кім Кардашян і Каньє Уест очікують на чергове поповнення. Так само, як і в минулий раз, пара вирішила скористатися послугами сурогатної матері. До цього відомий репер не приховував, що завжди мріяв про велику родину і не раз говорив про те, що хотів би 5-6 дітей. Таке рішення обумовлено ускладненнями після кожної вагітності Кім, тому подружжя більше не захотіло піддавати її здоров'я небезпеці. Стала відомою і стать майбутньої дитини – це буде хлопчик, народження якого очікується на початку травня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний російський виконавець Валерій Меладзе частенько викладає на своїй сторінці в Instagram яскраві знімки, чим радує своїх фанатів. Не так давно він опублікував фотографію, на якій тримає в кожній руці по величезній пляшці вина, чим здорово підняв всім настрій і заслужив масу веселих коментарів під постом.

Також "Знай.uа" писав, що скандально відомий російський продюсер Олександр Цекало повторно попався на зраді своїй дружині. На цей раз його застукали в Римі у компанії високої темноволосої дівчини азіатської зовнішності, з якою він милувався пам'ятками міста. Раніше її вже бачили з шоуменом в одному з московських ресторанів, в якому пара не приховувала своїх почуттів і залишила заклад одночасно.