Актори "Дизель Шоу" уперше після загибелі колеги Марини Поплавської відверто розповіли про трагедію.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Про це пише портал Рoliteka.

Актори Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Олександр Бережок погодилися на інтерв’ю, у якому розповіли, що у ніч на 20 жовтня вони поверталися до Києва зі Львова, де напередодні пройшов один з концертів їх нового туру.

Дизель шоу
Дизель шоу

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

О 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою, в результаті ДТП гумористи отримали важкі травми, множинні переломи і удари. По приїзду "швидкої" вони також дізналися, що їх колега, 48-річна Марина Поплавська, не вижила.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Актори після отриманих травм проходять реабілітацію. За словами Єгора Крутоголова, йому важко було прийняти смерть Марини Поплавської, а Яні Глущенко навіть довелося звертатися до психоаналітика.

Перед трагедією трапився кричущий випадок, про який зараз згадує Олександр Бережок:

"Єдине, що сьогодні ще згадую, це було єдине місто, в якому ми не фотографувалися".

Перед аварією актори спали, вони почали прокидатися, лише коли сталося зіткнення. Нога Єгора Крутоголова була "вивернута в зворотню сторону, як у коника". Олександр Бережок не міг спочатку навіть поворухнеться і перший час він навіть думав, що у нього перелом хребта. Яна Глущенко пам’ятає, що все було, як в тумані і слова Олександра про те, що у неї зламана нога.

Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"
Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"

Відразу після аварії почалася перекличка, актори сподівалися, що Марина Поплавська вийшла раніше:

"Відразу ж зробили перекличку, у нас була надія, що Маришка вийшла", – розповідає Яна.

"Що все ж таки вийшла в Житомирі. Просто під час поїздки вона говорила два або три рази:” Може, в Житомирі вийти? ” Питала поки виходили покурити, кави попити. Ось реально, якщо б у когось було хоч якесь відчуття … ", – додає Олександр Бережок.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Актори дізналися, що Марини Поплавської немає тільки, коли про це сказали лікарі швидкої допомоги.

Нагадаємо, актрису "Дизель шоу" Марину Поплавську, яка загинула, посмертно нагородили орденом "За заслуги" III ступеня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з авторів і виконавців популярного в Україні комедійного проекту "Дизель шоу" Євген Гашенко виклав у своєму Instagram кумедне відео.

Також Знай.ua писав про те, що колектив "Дизель Шоу" виступив з пам'ятним концертом на честь загиблої Марини Поплавської.