7 березня 2019 року, оговтавшись після трагічної аварії, колектив Дизель Шоу приїде в Житомир, щоб виступити з пам'ятним концертом на честь загиблої Марини Поплавської. Про це в четвер, 15 листопада, пише Politeka. Концерт пройде напередодні дня народження актриси, яку справедливо називають Королевою гумору. Виступ Дизель Шоу в пам'ять про Марину Поплавську пройде в Музично-драматичному театрі імені І.кочерги в рамках Всеукраїнського туру.

Єгор Крутоголов,найколоритніший чоловік колективу, часто виступав партнером Марини Поплавської в номерах, розповів, що дуже символічно, що концерт в Житомирі пройде саме в цей день.

"Вона завжди жартувала, що любить більше свято 8 березня, ніж свій день народження. Тому що 8-го їй ніхто не нагадував про її віці. Думаю, ми обов'язково згадаємо номер Похмілля після 8-го березня, який спочатку писався під мене, але Яна Глущенко запропонувала змінити мене на Марину, і ми всі підтримали. По-моєму, вийшло дуже смішно", - каже Крутоголов.

Як раніше повідомляв Знай.uа, не встигнувши оговтатись від першої аварії, актор з Дизель Шоу потрапив ще в одну страшну ДТП.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" в Facebook.

Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок".

Також ми писали про те, що в Мережі знайшли моторошний зв'язок між останнім виступом Марини Поплавської та її загибеллю. Фанати називають це якоюсь чортівнею. Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди актриси, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 6666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Нагадаємо також, що в Мережі знайшли містичне пророцтво Марини Поплавської, якого шанувальники зробили висновок, що діва передчувала свою смерть. Останнім часом фанатів Дизель Шоу і Марини привернув один з її постів – там артистка поділилася віршем Юрія Візбора, що починається зі слів "Як хочеться прожити ще сто років". Шанувальники в коментарях висловили свої гіркі жалю про те, що цей вірш застосуємо тепер і до Марини

Шанувальники прокоментували вірш, сказавши, що це дуже символічна публікація.

"Дуже символічно... І сумно, що цей вірш тепер застосуємо і до Мариночці... Сподіваюся, вона знала, як її обожнюють люди, і бачить зараз скільком буде її не вистачати... Горе...", — написала Алла Рожкова.