Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно працює в Росії, розповіла про свій перший поцілунок. Про це передає Clutch.

Зовсім недавно на YouTube вийшов новий випуск шоу GazLive зі Світланою Лободою. У ньому відомий російський репер Баста ставив співачці провокаційні запитання і домігся певної відвертості від закритої Лободи.

Світлана зізналася, що її перший поцілунок стався зі шкільною подругою.

"Я вчилася цілуватися з дівчиною. У мене була подружка, коли я була маленька. Всі вчилися на яблуках цілуватися. А вона спочатку показувала мені як це робиться на яблуці, а потім допомагала мені", — розповіла Лобода, додавши, — "Вона була старша за мене на пару років".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У свою чергу Баста розповів ще дивніший спосіб навчитися цілуватися - на собаці. Його асистент KYIVSTONER використовував для цього цибулину.

Раніше повідомлялося, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфі в дзеркалі. Артистка позувала у відвертому сценічному вбранні з глибоким декольте, суцільно прикрашеному паєтками, доповнивши образ масивними кільцями і яскравим макіяжем.

"сьогодні не дуже - то й весело .
але...концерти за розкладом...", - зізналася Лобода. Фолловери не пройшли повз, заходилися втішати кумира і робити їй компліменти: "Приголомшлива і шикарна жінка 😻", "Просто богиня😘", "Леді вамп. .😉", "Красуня❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️", "Чому не весело? Потрібна відпустка на морі".

Нагадаємо, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася у коханні молодшій доньці Тільді.

Раніше Знай.иа повідомляв, що Лобода виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

Також Знай.ua писав, що Лобода у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання у музиці та кіно.