Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним дизайнерським візочком для маленької дочки Тільди. Так, артистка вибрала яскраву рожеву модель з золотими колесами і крильцями від дизайнера Jeremy Scott. На сайті ціна такого розкішного засобу пересування варіюється від 50 до 65 тис. гривень.

"Я обожнюю цю коляску!
Вважаю її витвором мистецтва!!
дякую вам за подарунок 🎁 ", - зізналася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "2500 доларів колясочка , зобов'язана бути доброю", "Дорохо бохато😂😂😂", "Дорожче машини", "Дитина де, вона обожнює коляску, хоч раз взялася за неї?".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.